reklama

Společnost Partners změnila název, Prouza odchází

redakce dne 16. 01. 2012 - 12:55

Finančně poradenská společnost Partners For Life Planning změnila název na Partners Financial Services. Z vedení společnosti odchází Tomáš Prouza, který je jedním ze zakladatelů.

Změny jsou platné od 1. ledna 2012. Informace vycházejí z obchodního rejstříku a webových stránek společnosti Partners Financial Services.

Kromě změny názvu je další zajímavou informací zejména odchod Tomáše Prouzy, který byl ve společnosti jako člen představenstva. Podobně odešel i z postu jednatele společnosti Partners Média, s. r. o., která vydává finanční servery Finmag.cz a Peníze.cz. Novými jednateli jsou šéfredaktor mediálních projektů Martin Vlnas a Petr Borkovec. Druhý jmenovaný zastává ve společnosti Partners Financial Services post místopředsedy představenstva. Čtěte také: Když se řekne: Partners. Finanční poradenství jinak

Tomáš Prouza byl jedním ze čtyř zakladatelů (Kateřina Palková, Pavel Kohout, Jan Majer) finančně-poradenské společnosti Partners For Life Planning. Ze zakladatelské čtveřice je Prouza druhý, který odešel. Jan Majer ze společnosti odešel ke konci roku 2009. Nyní se věnuje vydavatelské činnosti odborného serveru Psychologie.cz.

Společnost Partners Financial Services zatím k odchodu Tomáše Prouzy a ke změně názvu nevydala oficiální tiskovou zprávu.