reklama

O serveru investia.cz

Finanční server investia.cz přináší denně původní autorský obsah v podobě článků a krátkých zpráv z českého světa bankovnictví, finančnictví, pojišťovnictví a ekonomiky. Důsledně pokrývá oblasti spoření, investování, pojištění, důchodové problematiky a finančního poradenství.

Hlavní cílová skupina jsou lidé ve věku 18 až 45 let, kteří aktivně řeší své každodenní finance. Jejich motivací je nahlédnout pod pokličku finančním institucím a získat kompletní informace z výše uvedených oblastí.

Investia.cz nepatří mezi velká média. Jde o úzce zaměřený odborný server, který přináší zajímavé pohledy a pomáhá svým čtenářům zorientovat se v oblasti financí.

Každý týden vyjde na investia.cz jeden až tři články, které se věnují některé z výše uvedených tématických oblastí. Články jsou koncipovány jako praktické tipy. Hlavním cílem článků a dalších textů je, aby se čtenář dokázal rychle zorientovat v nabídce finančních produktů a vztahů mezi nimi. Návštěvník si tak může udělat názor na to, jaký finanční produkt a u jaké finanční instituce si sjedná.

Další informace o serveru investia.cz

Kontakt
Reklama