reklama

Jak vydělat peníze

redakce dne 27. 02. 2012 - 12:03

Kladete si otázku, jak vydělat peníze? Odpověď je snadná. Stačí pracovat, podnikat nebo vyvíjet jinou činnost, za kterou získáte peníze.

Na internetu se to doslova hemží návody, jak co nejrychleji a pokud možno bez práce vydělat co nejvíce peněz. Ruku na srdce, věříte těmto radám? Zřejmě ne. Pro představu si proberme ty nejznámější a nejvíce inzerované způsoby, které vám údajně pomohou k penězům. Čtěte také: Jak na chytré peníze?

Vydělejte peníze v ruletě

Jakmile selžou veškeré možnosti na vydělávání peněz v reálném světě, utíkají lidé do světa hazardu. V ruletě lze možná vyhrát závratné částky, ale to se netýká 99,99 procent hráčů. Zbylá jedna setina procenta je spíše dětmi štěstěny, na které se zničehonic usmálo štěstí.

Sázejte!

Stejně jako u rulet a potažmo hazardu všeho druhu, napadne nejednoho člověka prahnoucímu po penězích, aby vyzkoušel štěstí v sázkách. Díky internetu nemusí vytáhnout paty z domu. Vše potřebné zvládne od počítače s připojením k internetu. Netřeba zdůrazňovat, že ani tento druh forbesu nepřinese příliš velké výdělky. Opět platí, že sázením se může život profesionál, věnující se tomuto druhu činnosti na plný úvazek.

Pasivní zdroj příjmu z webů

Dalším mýtem, který autoři osvědčených a samozřejmě zaručených rad, jak vydělat peníze často uvádějí, je vytvoření sítě webových stránek, které budou obsahovat plno reklamy. Tento princip funguje následovně. Vytvoříte několik webových stránek, které se budou týkat různých témat. Do nich vložíte reklamy a budete čekat na to, až na ně návštěvníci kliknou. Čtěte také: Mýty o pasivním příjmu

Nechceme nikoho odrazovat, ale tento způsob vydělávání peněz byl reálný v roce 2007. Od té doby přibyla konkurence a internetové vyhledávače mezitím podstatným způsobem upravily své vyhledávací algoritmy. Navíc vytvářením tohoto typu stránek, kterým se říká souhrnně MFA (made for ad = vytvořeno pro reklamu), přispíváte k internetovému smetí.

Vydělat peníze podle „osvědčených“ návodů umístěných na různých webových stránkách je holé šílenství. Většinou vás to vyjde na další výdaje a hodně zklamání.