reklama

Chci poradit (a ušetřit)

redakce dne 04. 08. 2014 - 00:00

Dostali jste se do fáze, kdy potřebuje poradit s konkrétním finančním řešením? Využijte služeb našich smluvních partnerů.
 

Může jít o jednoduchý výběr typu jaký spořící účet si založit anebo o sofistikované řešení, ve kterém je nutné konzultovat s živým poradcem, namísto pročítání přehršle návodů a postupů. V rámci finančního serveru investia.cz jsme se rozhodli nabídnout podobnou službu i našim návštěvníkům.

Chci poradit a ušetřit peníze

Finanční server investia.cz má jedinou komplikaci. Nestojí za ním žádná velká finančně poradenská společnost. I když je redakce schopná zodpovědět na celou řadu dotazů a zvládla by i standardní poradenskou činnost, nedokáže obsloužit klientelu z celé České republiky. Proto byl zvolen kompromis v podobě servisní organizace Broker Trust, a.s., která obhospodařuje celou řadu menších finančně-poradenských společností. Jednou z nich je i firma finFOCUS, s.r.o., která bude přednostně vyřizovat zájemce o poradenské služby z Prahy, Děčína, Plzně, Brna, Teplic, Českých Budějovic a Hradce Králové.

Jak to celé funguje?

Po vyplnění níže uvedeného formuláře odešleme Vaše kontakty do společnosti Broker Trust, a.s., která je následně přepošle do společnosti finFOCUS, s.r.o. V případě jiných měst, než ve kterých působí finFOCUS, s.r.o., bude vybrán další a především prověřený smluvní partner společnosti Broker Trust, a.s. Záhy Vás bude kontaktovat finanční poradce, jehož cílem bude vám poradit, případně i obsloužit na základě Vaší poptávky. V drtivé řadě případů jde o bezplatné poradenství. Je možné zvolit i placenou formu, avšak zpoplatněné poradenství není v Česku příliš rozšířené. Finanční poradce získá za uzavřenou smlouvu provizi, což je jeho odměna. Nemusíte se obávat, že byste na první schůzce byli vystaveni třesknutým obchodním praktikám s cílem vymámit od Vás podpis. U již zmíněné společnosti finFOCUS, s.r.o. mezi prvotním kontaktem a podpisem smlouvy Vás čeká zhruba šest schůzek s finančním poradcem. Po vyplnění formuláře a zavolání poradce často uplynou zhruba dva pracovní dny.

Proč neradí investia.cz?

Část dotazů bychom do určité míry mohli odbavit i v rámci investia.cz, neboť provozovatel tohoto serveru, respektive celá redakce je na poli finančního poradenství relativně erudovaná, avšak naším cílem není poskytovat poradenské služby, nýbrž provozovat finanční médium. Do tohoto oboru nechceme aktuálně zatím nikterak výrazněji pronikat. Hlavní užitek vidíme v propojování potenciálních klientů s finančními poradci, kteří jsou ve své profesi odborně i lidsky kovaní.

Chci poradit a ušetřit peníze

Popis problému

Budete-li chtít pomoci při řešení vašeho finančního problému, třeba ohledně refinancování hypotéky, zvolení vhodného životního pojištění nebo leasingem na auto, zaškrtněte požadovanou oblast vašeho zájmu. Klidně vyberte i více oblastí. Nejde o povinné pole. Abyste poradci usnadnili první kontakt, stručně napište, o co máte zájem, případně co vás tíží a co potřebujete akutně řešit. Poradce se tak může lépe seznámit s vaším problémem. Toto platí zejména u složitějších případů. Namátkou můžeme uvést třeba vypořádání dědictví u podílu družstevního bytu a vyplacení zbylých dědiců.

Relevantní kontakt

Vyplňte požadované kontakty – ideálně celé vaše jméno a příjmení, mobil a e-mail a napište poštovní směrovací číslo místa, kde je vás možno zastihnout. Usnadníte tak směřování kontaktních údajů konkrétnímu finančnímu poradci, který se bude vaším případem zabývat.

Pevně věříme, že vám naše služba pomůže v řešení vašich finančních potřeb a dovede vás zdárně do cíle.

Chci poradit a ušetřit peníze